Menü

Kíváncsi a RUBI termékekkel kapcsolatos hírekre?

Ön is szeret tájékozott lenni?

Cégünk igyekszik minden vásárlójának segítségére lenni, ezért ezen az oldalon az aktuális híreinket, akcióinkat, 1-1 tanulmányunkat olvashatják, amelyek segíthetik az Önök munkáját is.

Az összes blogbejegyzés látható

Kézi csempevágók karbantartása

Mint minden eszköznek, a RUBI kézi csempevágóknak is szükségük van időnként karbantartásra. Nézzük a legfontosabb tippeket és trükköket, hogy a csempevágója maximálisan tartós legyen és tökéletesen működjön minden vágásnál.


Gyémánt vágókorong választó

Önnel is előfordult már, hogy a megmunkálandó anyaghoz nem a megfelelő vágókorongot használta? Szeretné tudni, hogy melyik az ideális vágókorong beton vagy kerámia csempe vágásához? Nézze meg táblázatunkat és kiderül.


Lapszintező kalkulátor

Kivitelezőként biztosan Önnek is fontos, hogy az elkészített burkolás tökéletesen egyenletes és hibátlan legyen. Ehhez nyújtanak segítséget a RUBI lapszintező rendszerei, de hogy pontosan mennyit kell használni a lapszintezőkből? Tekintse meg táblázatunkat és kiderül.


RUBI Lapszintező rendszerek

Delta és Tile Level Quick lapszintezők - Professzionális minőség a RUBITÓLMiért szükséges a nagyméretű burkolatoknál a szintezőrendszer alkalmazása? A burkolólapoknál a nagy méret miatt előfordul egy kis, néha nagyobb mértékű hajlás, melyet a lerakásnál ki kell egyenlíteni. Amennyiben ez nem történik meg, a burkolt felület nem lesz egyenletes, a...


IV. Országos Építőipari Szakember Találkozó

Iden 4. alkalommal került megrendezésre a MAPEI szervezésében az Országos Építőipari Szakember Találkozó.Rendkívül sokan érdeklődtek az esemény iránt és ez nem csoda, hiszen nagyon tartalmas rendezvényen vehettek részt az oda látogatók.A RUBI bemutatta a legújabb fejlesztésű termékeit, a TQ, TX-MAX, TZ és TP csempevágókat.


RUBI-MUREXIN BURKOLÓ TANFOLYAM


MILYEN FUGAKERESZTET HASZNÁLJAK?


RUBI VDG/VDF CSISZOLÓKORONG

Önnel is előfordult már, hogy nem talált megfelelő szerszámot a burkolólapok, kövek csiszolásához? Van rá megoldásunk! Bemutatjuk a RUBI legújabb fejlesztését, a VDG és VDF gyémánt csiszolókorongokat. Csatlakoztassa hagyományos sarokcsiszolóra és kezdődhet a munka!


Csempefúrás mesterfokon

Gyakorlott burkolóként bizonyára Ön is találkozott már a csempe fúrás problémájával és a nehezítő tényezőkkel.Tapasztalatunk szerint az alábbi lépéseket betartva szinte elronthatatlan lesz a lyukfúrás.Csempefúrási útmutató következik.


Óriási érdeklődés az Országos Szakember Találkozón!

Hatalmas volt az érdeklődés a Mapei szervezésében megrendezett II. Országos Építőipari Szakember Találkozón, budapesti Lurdy-Házban!


Mozaikokat saját kezüleg

Különlegesebb igényei vannak? Nem szeretne "egyszerű" mozaikokat a fürdőjébe vagy a konyhájába? Dobja fel fürdőjét vagy előszobáját, esetleg konyháját saját tervezésű mozaikokkal!


Rubi csempevágó és Murexin bemutató

RUBI csempevágó és Murexin bemutató a Csempe és Kert szervezésében Idén első alkalommal került megrendezésre Nyíregyházán a RUBI csempevágó bemutató, amit összekötöttünk egy Murexin workshoppal is. Azon szakemberek, burkolók akik nem elégszenek meg az iskolában tanultakkal, mindig szívesen veszik a meghívást 1-1 bemutatóra, workshopra, olyan alkalomra, ahol egymással, a gyártó...