Termékek


Kíváncsi a RUBI termékekkel kapcsolatos hírekre?

Ön is szeret tájékozott lenni?

Cégünk igyekszik minden vásárlójának segítségére lenni, ezért ezen az oldalon az aktuális híreinket, akcióinkat, 1-1 tanulmányunkat olvashatják, amelyek segíthetik az Önök munkáját is.

Az összes blogbejegyzés látható

7 tipp a konyhai burkoláshoz

A konyha falának védelme érdekében a hidegburkolat választása a legcélszerűbb. Ugyanekkor a csempe nem csak védelemként állja meg a helyét, hanem remek dekoráció is otthonunkban. Ebben a bejegyzésben 7 tippet adunk a konyhai burkoláshoz. Ne hagyd ki őket!

A piac egyik legfejlettebb csempevágója

A RUBI márkáról a vásárlók mindig a minőségre és a nagyszerű innovációira asszociálnak. A TZ kézi csempevágók egy új koncepciót képviselnek, hatalmas törőerővel és új szerkezeti megoldásokkal rendelkeznek. Hála a legújabb generációs anyagoknak és az innovatív dizájnak, bátran kijelenthetjük, hogy ezen termékek az egyik legfejlettebbek a piacon. A TZ csempevágók...

5. Országos Építőipari Szakember Találkozó

Idén a vártnál is nagyobb volt az érdeklődés az 5. Országos Építőipari Szakember Találkozón.Mi most is nagyon jól éreztük magunkat ezen a kiemelt eseményen, boldogsággal töltött el bennünket, hogy találkozhattunk régi vásárlóinkkal, akiknek ez úton is köszönjük, hogy eljöttek és megosztották velünk tapasztalataikat. Öröm volt beszélgetni leendő vásárlóinkkal, akiket standunkhoz...

Top10 Rubi termék 2019-ben

Íme a 10 legkedveltebb RUBI termék 2019-ben!

Cofidis áruhitel

2019-től a Csempe és Kert Kft-nél is elérhető a Cofidis áruhitel! Biztosan Önnek is ismerős a helyzet, amikor a felújítás során, a munka kellős közepén kiderül, hogy valami mást is cserélni, újítani kell, de ezekre a plusz költségekre általában nem számítunk. Erre a problémára is megoldást kínál, a már üzletünkben...

Top 10 nélkülözhetetlen eszköz a professzionális burkoláshoz 1.rész

Sokak számára a burkolás művészet, mivel az nem csak a csempék darabolásáról és elhelyezéséről szól. A burkoló szakembernek nem csak a burkolólapokhoz, csempékhez kell értenie, hanem a burkoláshoz szükséges eszközökhöz, szerszámokhoz is, hiszen ezek nagy szerepet játszanak a kifogástalan munkában. Mindezt szem előtt tartva készítettünk egy top10-es listát, a nélkülözhetetlen...

Egy kis RUBI történelem...

Ön is elgondolkodott rajta, hogy kedvenc burkoló szerszámainak milyen múltja van?Most megismerkedhet a RUBI történetével és megtudhatja, mikor készültek a legfontosabb csempevágó típusok első darabjai.

Kézi csempevágók karbantartása

Mint minden eszköznek, a RUBI kézi csempevágóknak is szükségük van időnként karbantartásra. Nézzük a legfontosabb tippeket és trükköket, hogy a csempevágója maximálisan tartós legyen és tökéletesen működjön minden vágásnál.

Gyémánt vágókorong választó

Önnel is előfordult már, hogy a megmunkálandó anyaghoz nem a megfelelő vágókorongot használta? Szeretné tudni, hogy melyik az ideális vágókorong beton vagy kerámia csempe vágásához? Nézze meg táblázatunkat és kiderül.

Lapszintező kalkulátor

Kivitelezőként biztosan Önnek is fontos, hogy az elkészített burkolás tökéletesen egyenletes és hibátlan legyen. Ehhez nyújtanak segítséget a RUBI lapszintező rendszerei, de hogy pontosan mennyit kell használni a lapszintezőkből? Tekintse meg táblázatunkat és kiderül.

RUBI Lapszintező rendszerek

Delta és Tile Level Quick lapszintezők - Professzionális minőség a RUBITÓLMiért szükséges a nagyméretű burkolatoknál a szintezőrendszer alkalmazása? A burkolólapoknál a nagy méret miatt előfordul egy kis, néha nagyobb mértékű hajlás, melyet a lerakásnál ki kell egyenlíteni. Amennyiben ez nem történik meg, a burkolt felület nem lesz egyenletes, a...

IV. Országos Építőipari Szakember Találkozó

Iden 4. alkalommal került megrendezésre a MAPEI szervezésében az Országos Építőipari Szakember Találkozó.Rendkívül sokan érdeklődtek az esemény iránt és ez nem csoda, hiszen nagyon tartalmas rendezvényen vehettek részt az oda látogatók.A RUBI bemutatta a legújabb fejlesztésű termékeit, a TQ, TX-MAX, TZ és TP csempevágókat.

RUBI-MUREXIN BURKOLÓ TANFOLYAM


MILYEN FUGAKERESZTET HASZNÁLJAK?


RUBI VDG/VDF CSISZOLÓKORONG

Önnel is előfordult már, hogy nem talált megfelelő szerszámot a burkolólapok, kövek csiszolásához? Van rá megoldásunk! Bemutatjuk a RUBI legújabb fejlesztését, a VDG és VDF gyémánt csiszolókorongokat. Csatlakoztassa hagyományos sarokcsiszolóra és kezdődhet a munka!

Csempefúrás mesterfokon

Gyakorlott burkolóként bizonyára Ön is találkozott már a csempe fúrás problémájával és a nehezítő tényezőkkel.Tapasztalatunk szerint az alábbi lépéseket betartva szinte elronthatatlan lesz a lyukfúrás.Csempefúrási útmutató következik.

Óriási érdeklődés az Országos Szakember Találkozón!

Hatalmas volt az érdeklődés a Mapei szervezésében megrendezett II. Országos Építőipari Szakember Találkozón, budapesti Lurdy-Házban!

Mozaikokat saját kezüleg

Különlegesebb igényei vannak? Nem szeretne "egyszerű" mozaikokat a fürdőjébe vagy a konyhájába? Dobja fel fürdőjét vagy előszobáját, esetleg konyháját saját tervezésű mozaikokkal!

Rubi csempevágó és Murexin bemutató

RUBI csempevágó és Murexin bemutató a Csempe és Kert szervezésében Idén első alkalommal került megrendezésre Nyíregyházán a RUBI csempevágó bemutató, amit összekötöttünk egy Murexin workshoppal is. Azon szakemberek, burkolók akik nem elégszenek meg az iskolában tanultakkal, mindig szívesen veszik a meghívást 1-1 bemutatóra, workshopra, olyan alkalomra, ahol egymással, a gyártó...