Termékek


5. Országos Építőipari Szakember Találkozó

Idén a vártnál is nagyobb volt az érdeklődés az 5. Országos Építőipari Szakember Találkozón.

Mi most is nagyon jól éreztük magunkat ezen a kiemelt eseményen, boldogsággal töltött el bennünket, hogy találkozhattunk régi vásárlóinkkal, akiknek ez úton is köszönjük, hogy eljöttek és megosztották velünk tapasztalataikat. Öröm volt beszélgetni leendő vásárlóinkkal, akiket standunkhoz odalépve szinte azonnal meggyőztek a profi, minőségi szerszámok. 

A szakemberek a Rubi standjainál kipróbálhatták a legújabb termékeket, többek között a Slab system-et, amely a kerlit lapok megmunkálásához elengedhetetlen. A munkaasztal, a szállító kocsi és a szállító eszköz tökéletes egységet alkotva teszi hihetetlenül egyszerűvé az óriási méretű burkolólapok mozgatását. A Slim system kerlitvágóval vagy a TC 125 körfűrésszel kiegészítve egy olyan komplett rendszert alkot, amely nélkülözhetetlen egy profi szakember számára.

A TC 125 körfűrész egy rendkívül praktikus csempevágó. Előnye, hogy alkalmas száraz és vizes vágáshoz is, nincs korlátozva a vágás hosszúsága, mint a hagyományos vizesvágóknál, megfelelő vágókoronggal bármilyen anyag vágására használható, akár gérvágásra is.

Legnépszerűbb kézi csempevágóinkat is tesztelhették az érdeklődők. A kétsínes TZ és az egysínes TQ csempevágók népszerűsége töretlen, idén is a látogatók kedvencei voltak. Számos előnyükre fény derült a próbák alatt, sok szakembert sikerült meggyőzniük használat közben.

A nap végén kisorsolták a szerencsés nyerteseket is. A Rubi egy TQ 102 kézi csempevágót ajánlott fel a sorsolásra és egy különleges meglepetéssel is készültünk, amely egy Barcelonai utazás volt.

Gratulálunk a szerencsés nyerteseknek!

Mindannyian sokat tanultunk ez alatt az egy nap alatt és abban is mind egyet értünk, hogy az eddigi legjobb Szakember Találkozó volt az idei!

Találkozzunk 2021-ben is!

Tovább a webáruházba!

Olvassa el korábbi cikkeinket is!