Termékek


Miért kezdtünk RUBI termékek forgalmazásába?

Ez hogyan változtatta meg a mi szemléletünket is?

Már évtizedek óta foglalkozunk burkolóanyagokkal, csempékkel, és ahogy annak egy vállalkozás életében lennie kell, folyamatosan figyeltük a piaci igényeket, kerestük a termékbővítési lehetőségeket.

Csempevágóra szükség van! – Ezt biztosan tudtuk. Azonban a több kipróbált csempevágó közül, számunkra a RUBI csempevágói mutatták azt a minőséget, amelyet mi elvártnak tartunk.

A RUBI cég, olyan széles kínálatot biztosít, hogy az első ránézésre még túl soknak is tűnt. Aztán elkezdtünk mélyebben belelátni a cég életébe, és a mi szemléletünk is megváltozott.

Magyarországon nem igazán láttunk olyan burkolásokat, amelyek igényelték volna azt a rengeteg fajta vágóeszközt, amelyet a cég folyamatosan fejleszt. Azonban a RUBI cég spanyol mivolta ( és az ottani építészetben, lakberendezésben jól ismert mór hatás ) valóban megkívánta ezeknek az eszközöknek a használatát.

Itthon az az általános szemlélet, hogy a burkolók olyan szakemberek, akik alapvetően a megrendelői igényeknek megfelelően „lerakják” a csempéket egymás mellé

Azonban a RUBI céggel való együttműködésünk során megtapasztaltuk és mára már valljuk, hogy egy burkoló nem csupán szakember, de otthonszépítő és művész is egyben.

Mivel a művészek kreativitásának csak a képzelet szab határt, így Nekünk az a feladatunk, hogy az ő életüket, munkájukat megkönnyítsük, és ha kell, a legmodernebb technikákat bevetve adjunk a kezükbe olyan szerszámokat, eszközöket, amelyekkel az általuk elképzelt minták és motívumok gyorsan és könnyen megvalósíthatók.

Cégfilozófiánk mindig is a vásárlóink elégedettségét tartotta szem előtt, azonban a RUBI gyárral történő megismerkedésünk után még inkább felerősödött bennünk a SZOLGÁLAT-ra való törekvés.

Úgy hisszük, Nekünk segítséget kell nyújtanunk Önnek minden tőlünk telhetőben, ahhoz és azért, hogy az Ön cége felvirágozzon. Csak úgy érhetünk el igazán sikereket, ha együtt és egymásért dolgozunk.
Számunkra csak a nyer-nyer típusú üzleti partnerség elfogadható!

Ezért is igyekszünk megismerni a vevőinket, megtudni a mindennapi szakmai problémáikat, segíteni azok rendezésében, ha kell termékfejlesztéssel, ha kell más módon.

Forduljon hozzánk bizalommal, várjuk, sőt, kérjük és köszönjük azon észrevételeiket, amelyek a mi munkánkat is segítik!

Cégadatok

Cégnév: Csempe és Kert Kft.
Székhely: 4551 Nyíregyháza-Oros, Nyíregyházi út 15.
Adószám: 25806432-2-15
Cégjegyzékszám: 15-09-083915
Nyilvántartásba v. h.: Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Bíróság, mint Cégbíróság.
Bankszámlaszám: 10300002-10672867-49020013
Email cím: [email protected]
Telefon és fax szám: +36-42-333-754 / 11-es mellék. + 36 30 181 3468