Termékek


Milyen garanciák vonatkoznak a RUBI termékekre?

Ugye Te sem szeretnél a meghibásodások, garanciális problémák miatt folyton a szervizben ülni?

A világon egyedülálló módon a RUBI márka akár 5 év garanciát vállal a professzionális kézi vágóinak minden gyártási hibájára. Az elektromos vágók gyártási hibájára a garancia 2 évig érvényesíthető.

Csak a RUBI szigorú minőség-ellenőrzése és a kiváló minőségű anyagok használata teszi lehetővé ezeket az iparágban páratlan szintű garanciákat.

Vásárlás utáni szolgáltatásunkhoz tartozik a professzionális képzés is, hogy a gépeket a leghatékonyabban tudja kihasználni.

 

Garancia időszak:

A kereskedelmi garancia időtartama HÁROM (3) év minden termékre a vásárlás dátumától számítva. Kivételesen NÉGY (3+1) vagy ÖT (3+2) évre emelkedik, a katalógusban és/vagy csomagolásban meghatározottak szerint azon termékek esetében, amelyek vásárlását az interneten regisztrálták, a rubi.com oldalon, vagy az ingyenes CLUB RUBI APP-on keresztül, a vásárlástól számított HARMINC (30) napon belül.

Többet szeretnék megtudni a Rubi Klub tagságról

Garancia rendszer:

 1. A jótállás kiterjed az anyagokban, a termék gyártásában vagy tervezésében fellépő, és bizonyítottan a Meghatározott jótállás időtartamán belül keletkezett hibák ésszerű, időn belüli ingyenes kijavítására vagy cseréjére.

 2. A jótállás időtartama a termék első vásárló részére történő értékesítésének napjától kezdődik. Az eredeti vásárlási bizonylaton feltüntetett dátumot vesszük figyelembe.

 3. A regisztráció csak az interneten keresztül történhet a www.rubi.com/es/club címen, vagy az ingyenes CLUB RUBI APP-on keresztül. Az internetes regisztráció igazolásaként szolgálnak, amelyet azonnal ki kell nyomtatni, vagy a vásárlás dátumát feltüntető eredeti vásárlási bizonylatot. Regisztráció csak akkor lehetséges, ha a vásárló hozzájárul a megadandó adatok tárolásához.

 4. A hibás termékek kijavítására vagy cseréjére csak akkor kerül sor, ha a GRUPO RUBI azt a 6. pontban foglalt feltételek szerint a jótállásban szereplőnek ismeri el. A GRUPO RUBI saját belátása szerint megjavíthatja vagy kicserélheti a nem megfelelően működő terméket. , jelenlegi vagy újabb modellel. A kicserélt szerszámok vagy alkatrészek a RUBI GROUP tulajdonába kerülnek. A javításokra és a pótalkatrészekre HAT HÓNAP garanciális időszak vonatkozik, amelyet a javítás napjától kell számítani.

 5. A jelen garanciális igények csak a jótállási időszakon belül terjeszthetők elő. Ehhez be kell mutatni vagy el kell küldeni a terméket és az eredeti vásárlási bizonylatot a GRUPO RUBI-nak, vagy a www.rubi.com/en/post-sale-service weboldalunkon megjelölt egyik műszaki segítségnyújtó szolgálatnak. a dátum és a név.

  Azon termékek esetében, amelyekre a fent említett online regisztráció eredményeként NÉGY (4) vagy ÖT (5) éves kereskedelmi garancia vonatkozik, az igazoló okmányt is be kell mutatni, nyomtatva vagy digitális másolatban, a regisztráció az interneten.

 6. Az értékesítés utáni szolgáltatás igénybevétele nem jelenti a termékgarancia időtartamának meghosszabbítását vagy megújítását.

 7. A következőkre nem vonatkozik ez a garancia:

  • Magukban az alkatrészekben vagy termékekben megjelenő hibák, amelyek használatból vagy más természetes kopásból erednek. Ezeket csak a termék vásárlásától (a vásárlást igazoló okirat keltétől) számított első harminc (30) napon belül lehet igényelni.

  • Bármely fogyóeszköznek és/vagy elhasználódottnak tekintett termék, kivéve, ha teljesen új és nem használt.

  • A termékeken látható hibák, amelyek a használati és üzemeltetési utasítások figyelmen kívül hagyásából és/vagy be nem tartásából, vagy a termék rendeltetésének nem megfelelő felhasználásból származnak, vagy rendellenes környezeti tényezők, vagy rendellenes működés, túlterhelés vagy nem megfelelően elvégzett karbantartás vagy tisztítás miatt.

  • A termékeken látható meghibásodások, amelyek nem a RUBI GROUP eredeti alkatrészei, tartozékok, kiegészítők vagy alkatrészek használata miatt keletkeztek.

  • Olyan termékek, amelyekben a RUBI GROUP által nem engedélyezett manipulációkat, módosításokat vagy kiegészítéseket hajtottak végre.

  • A teljesen vagy részben szétszerelt állapotban bemutatott vagy szállított termékeket nem fogadjuk el garanciális tárgyként.

  • Minimális szabálytalanságok a termék állapotában, az érték és a rendeltetésszerű használat szempontjából irreleváns.

 

A törvény által elvárt és előírt garancián kívül, cégünk a következőket vállalja:

„Nincs erőlködés” garancia

Azaz, garantáljuk, hogy a termékek használata közben, éppen azok könnyű használhatóságából fakadóan, Ön nem fogja azt érezni, hogy erőlködik, a termékek használata közben a könnyedség és a gördülékeny munkavégzés lesz a jellemző.

„Alkottam” garancia

Ismerve a termékeink könnyű használhatóságát, az erő és időmegtakarítást, garantáljuk, hogy Ön a nap végén nem azt fogja érezni, hogy „dolgoztam”, hanem azt, hogy „ALKOTTAM!” Ön is érezni fogja az alkotás és a mások (megrendelők) boldoggá tétlének örömét!