Termékek


Milyen garanciák vonatkoznak a RUBI termékekre?

Ugye Ön sem szeretne a meghibásodások, garanciális problémák miatt folyton a szervízben ülni?

A világon egyedülálló módon a RUBI márka 5 év garanciát vállal a professzionális kézi vágóinak minden gyártási hibájára.

A gyémánt pengés elektromos vágók gyártási hibájára a garancia 2 évig érvényesíthető.

Csak a RUBI szigorú minőség-ellenőrzése és a kiváló minőségű anyagok használata teszi lehetővé ezeket az iparágban páratlan szintű garanciákat.

Vásárlás utáni szolgáltatásunkhoz tartozik a professzionális képzés is, hogy a gépeket a leghatékonyabban tudja kihasználni.

 

Hogyan érvényesítheti a garanciákat?

Ha gépekkel elküldött vásárlói tájékoztatóban szereplő, illetve a tréningen látott és tanult módon használta a gépet, és annak mégis valamilyen hibáját észleli, akkor azonnal keressen meg bennünket telefonon vagy emailben, esetleg személyesen, hogy a késlekedést elkerülve tudjuk orvosolni a problémát.

A törvény által elvárt és előírt garancián kívül, cégünk a következőket vállalja:

„Nincs erőlködés” garancia

Azaz, garantáljuk, hogy a termékek használata közben, éppen azok könnyű használhatóságából fakadóan, Ön nem fogja azt érezni, hogy erőlködik, a termékek használata közben a könnyedség és a gördülékeny munkavégzés lesz a jellemző.

„Alkottam” garancia

Ismerve a termékeink könnyű használhatóságát, az erő és időmegtakarítást, garantáljuk, hogy Ön a nap végén nem azt fogja érezni, hogy „dolgoztam”, hanem azt, hogy „ALKOTTAM!” Ön is érezni fogja az alkotás és a mások (megrendelők) boldoggá tétlének örömét!