Termékek


ADOMÁNYGYŰJTÉS AUTISTA GYEREKEKNEK

Neked is fontos, hogy segíts másokon? Számunkra az egyik legfontosabb!Cégünk már több éve támogatja a Vízityúk Vízitúra az Autistákért Egyesületet, akik az autista gyerekek és családjaik mindennapjait teszik csodásabbá. Ez az egyesület Nyíregyházáról egy egyedülálló kezdeményezést indított azért, hogy az autizmussal élő gyermekek és családjaik újra stabil talajt érezve a lábuk alatt barátságokat kötve támogassák egymást egy fejlesztő folyamat során. 

Lépj be a támogatók közé!

Remek szakmai csapat és lelkes önkéntesek dolgoznak azon egész évben, hogy nyáron két héten keresztül, legalább húsz autizmusban érintett fiatal és családja kapja meg a neki járó kikapcsolódást és segítséget! A pályázati források kiszámíthatatlansága miatt idén először veszélybe került a tábor megrendezése, ezért a nonprofit szervezet minden támogatásnak nagyon örül. 

Ha Te is szívesen támogatnád az egyesületet, ezzel együtt az autista gyerekeket, akkor maradj Velünk, és olvasd el beszámolónkat. 

A Csempe és Kert Kft. minden vezetője és dolgozója nagy figyelmet fordít arra, hogy lehetőségei szerint támogasson bizonyos alapítványt/alapítványokat. Az autista gyerekek támogatása kifejezetten szívügyünk, ezért a Vízityúk Vízitúra Egyesület az Autistákért egyik főtámogatója vagyunk már évek óta. Ez az egyesület Nyíregyházi székhellyel rendelkezik, ezért is szoros kapcsolatot ápolunk velük. Szívünkhöz nagyon közel állnak, így már többször is részt vettünk kenutáboraikban, melyeket a nyári időszakokban szoktak szervezni. Az egyik legkedveltebb csapatépítő programunkká vált ez a túra, ugyanis amellett, hogy hatalmas élményekkel gazdagodunk, az autista gyerekeket is támogatjuk, mivel az egyesület a bevétel teljes összegét a gyerekek fejlesztésére fordítja. 

 

 

Csempe és Kert Kft. kenutúra fotók

Rád is szükség van!

Ahhoz, hogy a gyermekek részére megfelelő fejlesztéseket tudjanak biztosítani kutyás-, lovas-, dráma-, vízi-, szomato- és beszédkészség fejlesztéssel, egy 10 fős szakmai csapatra van szükség. A szülőknek a tábor ideje alatt pszichológus, masszőr és fejlesztő pedagógusok segítenek a kikapcsolódásban, valamint az otthoni fejlesztésekre való felkészülésben.

A táborban napi szinten 10.00-17.00 óráig vannak programok, amelyekre minden alkalommal egyénileg lehet jelentkezni, a beosztás alapján minden reggel tájékozódhat a szülő és az adott gyermek, hogy melyik programon hány órakor tud részt venni programtól függően egyénileg, vagy csoportos formában.

Az egyéni programokon felül színes előadásokat tartanak, a szakemberek a mindennapokat nehezítő problémákkal kapcsolatban nyújtanak segítséget a szülőknek. A tábor célja a családok feltöltődése, az élmény alapú tanulás és tartalmas kikapcsolódás mellett a kézzelfogható, személyre szabott segítségnyújtás. A mindennapi élethelyzetek segítésére, a fejlesztési lehetőségek megismerésére és az életmódváltást támogató szolgáltatások igénybevételére.

Számítunk a segítségedre! Lépj velünk egyet előre, egy elfogadóbb holnapért! 

Amennyiben Te is szívesen támogatnád az egyesületet, azt utalással megteheted.

Vízityúk Vízitúra az Autistákért Egyesült elérhetőségei, számlaszáma: 

 

Vízityúk Vízitúra Egyesület az Autistákért

4551 Nyíregyháza, Vezér u. 75.

+36-30/868-3781

www.vizityuk.hu

adószám: 18655007-1-15 

bankszámlaszám: 68500146-11059792