Termékek


 Vásárlási és szállítási feltételek

SZÁLLÍTÁSI MÓDOK

Cégünknél a Rubi termékeknek a következő módon történhet a szállítása. A rendszer automatikusan felajánlja Önnek a választható szállítási lehetőségeket a termék kosárba helyezését követően, amelyből az Ön számára legmegfelelőbbet választhatja.


MPL - szállítás futárszolgálattal (házhozszállítás)

Szállítási díjainkat úgy alakítottuk ki, hogy azok kizárólag a kiválasztott termék(ek) súlyától függjenek.

A megrendelt áruk kiszállítását az MPL futárszolgálat végzi, mely előzetes egyeztetés nélkül - hacsak a Vevő ezt külön nem kéri - történik munkanapokon 08:00- 17:00 között. A szállítási díjakat a rendszer automatikusan számolja, arról a Vevő a megrendelés véglegesítése előtt tájékoztatást kap, kivéve az egyedi szállítási módot, ahol rendelést követően telefonon történik az egyeztetés.

Az MPL a küldeményt két alkalommal kísérli meg kézbesíteni a címzett részére. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezetett eredményre, az MPL a küldemény érkezéséről és a kézbesítés megkísérléséről értesítőt hagy hátra. Ha a címzett telefonszáma feltüntetésre került a címiraton, az MPL egyeztet a második kézbesítési kísérlet helyéről és idejéről a címzettel. Sikertelen egyeztetés esetén az MPL a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését.

A második kézbesítési kísérlet sikertelensége esetén az MPL a címhelyen ismételten értesítőt hagy, melyen feltünteti azt a postahelyet, illetve őrzési időt, ahol és ameddig a jogosult átveheti a küldeményt.


A címzettek kérhetik a csomag ismételt házhoz kézbesítését. Ezt az MPL díj ellenében látja el a sikertelen kézbesítési kísérlet miatt letétbe helyezett és a postán maradóra címzett küldemények vonatkozásában.

A futárszolgálatról további információkat az alábbi linken talál:

MPL szállítás

 

Posta Csomagautomata

  • Csomag maximális mérete: 50 x 31 x 35 cm
  • Csomag maximális súlya: 20 kg

Amennyiben csomagautomatába rendeli csomagját, azt a nap 24 órájában, az országszerte kihelyezett automatákban bármikor átveheti. A csomag érkezéséről a Magyar Posta SMS-ben értesíti, amelyben megtalálja azt a kódot is, amely a rekesz kinyitásához szükséges. Küldeményét a csomagautomata 2 napig tárolja. Ha mégsem tudná átvenni 2 nap alatt, akkor átszállítja egy közeli postára 5 nap megőrzésre, amelyről újabb SMS értesítőt kap.

Fontos! Csomagautomatánál történő fizetés csak bankkártyával vehető igénybe.

Részletek

MOL Pont, Coop Pont

  • Csomag maximális súlya: 20 kg

A legtöbb MOL PostaPont napi 24 órában, a Coop PostaPontok többsége pedig 12 órában nyitva tart, így munka előtt és után is elhozhatja csomagját. A küldemény érkezéséről a Magyar Posta SMS-ben vagy e-mailben értesíti. A csomagot kérése szerint 5 vagy 10 napig megőrzik. Az átvételi pontok könnyen megközelíthetők, a kutakon a parkolás egyszerű és ingyenes.

Helyszínen történő fizetés esetén készpénzzel és a pontok legnagyobb részében bankkártyával is fizethet.

Térkép

 

PostaPont

  • Csomag maximális súlya: 30 kg

Az ország legkiterjedtebb hálózatával több mint 2500 helyen veheti át a postán a csomagját, így annak átvételét összekötheti más postai ügyek intézésével is. Kérése szerint 5 vagy 10 napig megőrzik csomagját, ez időn belül akkor megy érte, amikor akar. A küldemény megérkezéséről a Magyar Posta SMS-ben vagy e-mailben értesíti.

Az átvételi helyszínen történő fizetés esetén készpénzzel és bankkártyával is fizethet.

Térkép

 

Személyes átvétel a boltban

Minden megrendelés esetén lehetőség van személyes átvételre.

A RUBI kereskedést itt találja:

  • H-4551 Nyíregyháza-Oros, Nyíregyházi út 15. 
  • Üzlet nyitvatartási ideje: H-P: 7:00-17:00, SZ: 7:00-13:00.
  • Telefon: +36 30 / 181 3468
  • E-mail: info@rubinagyker.hu

További információ:

Kapcsolat

 Egyedi szállítás

Az egyedi szállítási móddal történő kiszállítási esetekben az Eladó a megrendelést követően felveszi a Vevővel a kapcsolatot, tájékoztatja a szállítás költségeiről, illetve pontosítja az egyedi szállítási mód miben létét illetően. Ekkor a Vevőnek lehetősége van eldönteni, hogy adott feltételekkel kéri e a rendelés kiszállítását, dönthet úgy, hogy visszalép a rendeléstől, amit káros jogkövetkezmények nélkül megtehet.

Amennyiben adott feltételekkel is kéri a megrendelés kiszállítását, úgy két darab számlát fog kapni. Az egyiken a termékek ára, csomagolásának költségei szerepelnek, míg a másikon az egyeztetett, e-mailben visszaigazolt szállítási költség kerül feltüntetésre.

 

 A termék kiválasztásával, a megrendelések elküldésével és visszaigazolásával, valamint a fizetési feltételekkel kapcsolatos információkat a bal oldali menüpontokban találja.

 Szállítási idő

Általában 2-4 munkanap, amennyiben a megrendelt termék van raktáron! Előfordulhat, hogy a megrendelés feladásának időpontjában az adott termék rendelhetőként jelenik meg, de az esetleg már elfogyott és csak a frissítések átfutási ideje miatt tűnik raktáron lévőnek, ebben az esetben telefonos értesítést kap.