Termékek


Top10 Rubi termék 2019-ben

Íme a 10 legkedveltebb RUBI termék 2019-ben!

10. helyezett:

Körkivágó készlet (50917)

Professzionális lyukfúró készlet műanyag kofferben. Ebben a száraz használatra alkalmas gyémánt lyukfúró készletben 28, 35, 43, 68 mm méretű fúrófejek találhatóak + 1 db vákuumos fúrószár stabilizáló. Használhatóak sarokcsiszolóval vagy fúrógéppel adapter csatlakoztatásával.

9. helyezett:

Szimpla tapadókorong (65900)

Ajánljuk csempék és üveglapok szállításához. A szimpla tapadókorong az emelőkar elfordításával vákuumot képezve kapcsolódik a felülethez, maximális terhelhetősége 40 kg.

8. helyezett:

SR1 ülő és térdeplőpad (81999)

Igazi felüdülés a használata a hát és derékfájós szakembereknek. Kényelmes térdeplő és ülő részével nem terheli térdeit és derekát, kerekei segítségével könnyedén fordulhat és mozoghat anélkül, hogy felállna. Nagy teherbírású alumínium szerkezet és kerekek. Ülő része állítható magasságú és szögű a maximális kényelem érdekében.

7. helyezett:

Rubiscarper fugakaparó gép (66940)

Gyors és hatékony megoldás a régi, elhasználódott fugák eltávolításához. A cserélhető pengéket a fuga vastagságának megfelelően kiválaszthatja, ezután már csak a géphez kell csatlakoztatnia és kezdődhet a munka.

6. helyezett:

Rubimix 7 habarcskeverő (26900)

Erős, fokozatmentesen szabályozható 1200 Wattos motorral, amely alkalmas különböző csemperagasztók, habarcsok, festékek, gyanták keverésére. Tartozék keverőszár.

5. helyezett:

Rubi gumis fugabehúzó (84924)

Nagy rugalmasságú cserélhető gumis fugabehúzó, amely alkalmas a 3 mm-es hézagok kitöltésére is.

4. helyezett:

ND 180 smart asztali vizesvágó (25925)

Könnyű és praktikus kisgép, amely egyszerű megoldást nyújt minden kereskedelmi forgalomban kapható csempe és padlólap vágásához. Könnyen szállítható és üzembe helyezhető, dönthető munkaasztala megkönnyíti a gérvágást. Ajánljuk szakembereknek és otthoni felhasználásra is.

3. helyezett:

Rubi clean eco fugázóvödör (24948)

Masszív, strapabíró fugázóvödör műanyag ráccsal és görgőkkel. Praktikus, szögletes kialakítású vödör 20 l kapacitással, amely elengedhetetlen kellék a fugázás utolsó fázisához.

2. helyezett:

Profi térdvédő (65915)

Ez az ergonomikus kialakítású térdvédő külső szögletes kialakításának köszönhetően rendkívül stabil. Belső része kellemesen puha anyagból készül, hogy maximális kényelmet biztosítson viselőjének. Állítható szimpla pántja garantálja, hogy nem mozdul el a helyéről.

1. helyezett:

Delta ékes lapszintezők

Idén sem lepődtünk meg, hogy a Delta lapszintezők voltak a legnépszerűbbek, hiszen rendkívül gyors és egyszerű a használatuk. Segítségükkel tökéletesen egyenletes felületű burkolás készíthető, ezért ajánljuk mindenkinek, aki nagy méretű burkolólapokkal dolgozik. A megújult lapszintezőket könnyebb eltávolítani és méretenként eltérő színük miatt könnyű megkülönböztetni egymástól. Kaphatóak darabos kiszerelésben vagy készletben is.

Tehát ezek voltak 2019-ben a legtöbbet vásárolt termékek. Reméljük, hogy a legnagyobb megelégedettséggel használják RUBI termékeiket!

Még nem csatlakozott csapatunkhoz? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre, ahol hetente értesítjük újdonságainkról és akcióinkról.

Ön is burkoló szakember vagy kivitelező? Regisztráljon webáruházunkban és vásároljon 10% kedvezménnyel.

Szeretné forgalmazni a RUBI termékeket vállalkozásában? Regisztráljon viszonteladóként és vásároljon egyedi kedvezményekkel!

Bővebb tájékoztatás: +36 30 181 3468

RUBI termékekért kattintson ide.