Termékek


Cofidis áruhitel

2019-től a Csempe és Kert Kft-nél is elérhető a Cofidis áruhitel! Biztosan Önnek is ismerős a helyzet, amikor a felújítás során, a munka kellős közepén kiderül, hogy valami mást is cserélni, újítani kell, de ezekre a plusz költségekre általában nem számítunk. Erre a problémára is megoldást kínál, a már üzletünkben és weboldalunkon is igénybe vehető Cofidis áruhitel. Más áruhitelek kamata átlagban 35-40% között mozog. A Cofidis áruhitelnél mindez évi fix 24,99%!

Az áruhitel üzletünkben, és weboldalunkon egyből és gyorsan megigényelhető. A kiválasztott terméket, termékeket, hitelösszegtől függően akár önerő nélkül is elviheti. Ráadásul több vagy nagyobb értékű termék vásárlása esetén is igényelhető. A Cofidis áruhitel egy forint alapú hitel, melynek a hitelösszege és futamideje szabadon megválasztható. Nem kell sokat várnia az ügyintézésre és a hitelbírálatra, mivel az értékesítés és hitelügyintézés egy helyen történik.


Hitel összege:

Minimum 30 000 Ft, maximum 1 500 000 Ft.

Futamidő:

6, 10, 12, 18, 24, 36, 48, 60 hónap

Önrész:

400 000 Ft vételár felett legalább a vételár 20%-a

Kamat:

Évi fix 24,99%

Kezelési díj:

0%

Kamatszámítás módja:

tőke x kamatláb x

Első törlesztőrészlet esedékessége:

A folyósítást követő hónap 10. napján esedékes az ÁSZF szerint.

Havi törlesztő részlet összege:

Minimum 2 832 Ft, maximum 268 311 Ft.

A webáruházas rendelés menete a megszokott módon történik, a termék oldalon található hitelkalkulátor segítségével tájékozódhat az Önnek legmegfelelőbb feltételekről. A termék kosárba helyezése után a Cofidis áruhitel igénylést a fizetési módnál lehet kiválasztani, a kért adatok megadása után a megrendelés véglegesítése következik. Ezután a Cofidis elbírálja a hiteligénylést, amiről értesítés érkezik.

Kedvező elbírálás esetén a terméket megkapja és a törlesztés elkezdődik.

Amennyiben nem volt sikeres a hiteligénylése, emailben vagy telefonon tájékoztatjuk, ezután eldöntheti, hogy ennek ellenére is fenntartja e a megrendelését vagy töröljük azt.

Ezen előnyök mellett azt se felejtsük el, hogy nincsenek magas elvárások az áruhitel igénybe vételéhez. Nagykorú személyek igényelhetik (18. életév betöltése után). Magyarországi belejelentett lakcímmel és saját telefonos elérhetőséggel kell rendelkeznünk.

Igazolható, rendszeres nettó 70 000 Ft jövedelem szükséges az alábbiak szerint:

-alkalmazott és munkabért kap (minimum 3 hónapos munkaviszony a jelenlegi munkahelyén)

-vállalkozó és van bejelentett jövedelme (minimum 2 éves vállalkozás)

-nyugdíjas vagy rokkantsági ellátásban részesül

Fontos, hogy az adós és adóstárs ne szerepeljen aktív adósként a negatív KHR listán.

Áruhitellel kapcsolatos kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal! 

Elérhetőségeink: 

4551 Nyíregyháza, Nyíregyházi út. 15.

Tel.: +36-30/830-3410 vagy +36-42/333-754 /14