Termékek


RUBI Lapszintező rendszerek

Miért szükséges a nagyméretű burkolatoknál a szintezőrendszer alkalmazása?

A burkolólapoknál a nagy méret miatt előfordul egy kis, néha nagyobb mértékű hajlás, melyet a lerakásnál ki kell egyenlíteni. Amennyiben ez nem történik meg, a burkolt felület nem lesz egyenletes, a csempék sarkai, élei nem lesznek egy vonalban.

Ez kényelmetlen lehet a padlón járás során, beleakadhatnak a kiálló szélekbe a bútorok, székek. Ezen kívül a takarítást is megnehezíti, ugyanis a mélyebb fugákban hamarabb megtapadnak a szennyeződések és a felmosóvizet is nehéz belőle eltávolítani, amely száradás után nyomot hagyhat.

Kímélje meg magát a bosszúságtól és használjon lapszintező rendszert. Nézze meg a termékvideókban, milyen egyszerű a használata.

Nézzük mi a különbség a két fajta lapszintező között.

A Delta egy ékes lapszintező rendszer, amelynél a burkolólapok közé lerakott talpakba csúsztatott ék segítségével egyenesítik ki a csempéket.

A Tile Level Quick egy kupakos szintező, amelynél a lapok közé lerakott talpakra egy kupakot helyeznek és ezzel feszítik, egyenesítik ki a burkolólapokat.

Egyik vásárlónk beszámolt rossz tapasztalatairól, melyet az otthonuk burkolása után észlelt. 

A gondosan kiválasztott nagyméretű padlólapot, melyet hónapokig tartó keresgélés után sikerült megtalálni az egyik vidéki csempeboltban, lapszintező rendszer használata nélkül burkoltak le nappalijában. Sajnos a vásárlásnál az eladók és a burkolás megkezdése előtt a szakember sem tájékoztatta, hogy az ilyen típusú lapoknál szükséges a lapszintező használata.

A burkolás után rögtön látható volt a padló egyenetlensége. Szomorúan nézett végig nappaliján, melyet minőségi csempével burkoltak, professzionális anyagokkal készítettek elő, de mégsem az a látvány fogadta, amire számított. A padlólap mintha "kosárfonás" lenne az egyenetlenségek miatt. A sarkok és élek kiállnak, beleakad a szék lába, billeg a dohányzó asztal is az apró egyenetlenségek miatt. 

A családban lévő gyerekek játékai beleakadnak a kiálló élekbe, tologatás közben hangosabbak a folyamatos apró "ütközések" miatt.

A rengeteg befektetett idő és pénz sajnos nem a felhőtlen örömét szolgálja vásárlónknak, hanem nap mint nap szembesül ezekkel az apró kellemetlenségekkel.

Használja a RUBI termékeit és tegye magát felejthetetlenné megrendelői szemében. 

RUBI LAPSZINTEZŐ RENDSZEREKÉRT KATTINTSON IDE.