Termékek


IV. Országos Építőipari Szakember Találkozó

Idén 4. alkalommal megrendezésre került a Mapei Országos Építőipari Szakember Találkozója.

Rendkívül sokan érdeklődtek az esemény irányt és ez nem csoda, hiszen nagyon tartalmas rendezvényen vehettek részt az oda látogatók. Több mint 1000 szakember találkozott egymással és oszthatta meg tapasztalatait, problémáit és tekinthette meg számos beszállító és szolgáltató partner kínálatát.

Arra is alkalom nyílt, hogy az érdeklődők a különböző alkalmazástechnikai bemutatókon kipróbálhassák a legújabb termékeket és ha valamelyik elnyerte a tetszésüket, akkor lehetőség nyílt arra, hogy kedvezményes áron megvásárolhassák azokat.

A RUBI bemutatta a legújabb fejlesztésű termékeit, többek között a trapéz alakú, krómozott acél vezetősínen, 6 db csapágyon futó vágófejjel rendelkező TQ csempevágót, amely az egykezes használatot biztosító mágneses törőtalppal megkönnyíti a csempe vágását, lerövidítve a vágási időt. A TQ csempevágóhoz átfordítható vonalzó tartozik, amely segíti a különböző szögekben történő vágásokat. A TQ csempevágóval biztosított a pontos és precíz vágás. 66, 75 és 102 cm-es méretben rendelhető.

A TX-MAX, SLIM SYSTEM és TZ típusú kézi csempevágókat is megtekinthették az érdeklődők a helyszínen.

A szakmai bemutatókon részt vevők fejleszthették a tudásukat, új ismereteket szereztek az iparághoz kapcsolódó legújabb technikákról, segítséget és tanácsokat kaptak azzal kapcsolatban, hogy hogyan tudják csökkenteni a kiadásaikat és növelni a bevételüket.

A rendezvény célja az volt, hogy segítse az építőipari szakemberek fejlődését a munkájuk során, és elérhetővé tegye számukra a szakmájukkal kapcsolatos legkorszerűbb újításokat és információkat.

Mint minden eddigi alkalommal, csapatunk most is nagyszerűen érezte magát a helyszínen. Köszönjük, hogy ellátogattak standunkhoz és találkozzunk 2020-ban is az V. Országos Építőipari Szakember Találkozón.

A helyszínen készült fotókért tekintse meg galériánkat.