Termékek


Rubi Slab Table Versa szélesíthető munkaasztal (18984)

Hitellehetőség
359 390 Ft / db
db

A Rubi Slab Table Versa egy szélesíthető munkaasztal, mely a porcelán lapok és nagy formátumú csempék vágására szolgál.

Az extra megerősített alumínium rudak nagy merevséget és stabilitást biztosítanak a SLAB SYSTEM TABLES számára. Maximális teherbírásuk 250 kg. Szerkezete a szintező lábakkal együtt nagyobb stabilitást biztosít az egész szerelvénynek. *Az EASY FIX csatlakozási rendszernek köszönhetően a SLAB TABLE össze- és szétszerelése egyszerű és gyors.

Az összecsukható lábak biztonsági rendszerrel vannak ellátva, amely megakadályozza, hogy véletlenül becsukódjanak. Összecsukott állapotban kevés helyet foglal, ezért könnyen tárolható. A asztal egyik oldalán a kerekek találhatók, így összecsukott állapotban is könnyen szállítható.

A SLAB SYSTEM ASZTALOK 180 cm hosszúak. Ez azt jelenti, hogy két asztal* összeillesztésekor 360 cm-es támasztófelületet kapunk. A biztonságosabb és stabilabb kapcsolat érdekében a SLAB SYSTEM TABLES tartalmaz egy csatlakozótartozékot (asztalonként egyet). Az asztalok szélességét tekintve a SLAB TABLE modell fix szélessége 104 cm, míg a VERSA-TILE SLAB TABLE 110-151 cm közötti állítási lehetőséget kínál. A SLAB SYSTEM TABLES oldalán gumi ütközők vannak felszerelve, amelyek megakadályozzák, hogy az anyag véletlenül és közvetlenül az asztalhoz csapódjon.

Az 5 alumínium rúd szétválasztása lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy lyukakat fúrjon és vágjon anélkül, hogy félne magának az asztalnak a sérülésétől.

*A porcelánlapokkal megfelelő munkafelület eléréséhez 2 egység használata javasolt.

Mérete:

  • Szélesség: 110/152 cm
  • Hosszúság: 180 cm
  • Magasság: 70/84 cm
  • Max terhelhetőség: 250 kg

Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük kattintson a "kérjen értesítést" gombra és töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!
Cofidis hitelkalkulátor
Kérjük tekintse meg Cofidis áruhitel ajánlatunkat!