Termékek


Rubi Slab Cutter kerlitvágó (16900)

Hitellehetőség
324 890 Ft / db
db

A Slab Cutter kerlitvágó lehetővé teszi a nagy formátú lapok vágását. A szerszám könnyűségét az alumínium vezetősíneknek köszönhetjük. Az exkluzív kialakítása megakadályozza, hogy a karcoló kocsi akár véletlenül is kijöjjön a sínből. A csomag 3db sínt tartalmaz, amely lehetővé teszi akár a 320 cm-es lapok vágását is. Minden egyes vezető sín segítségével 110 cm-errel növelhetjük a vágási hosszt.

Mindegyik sín 2db tapadókoronggal van felszerelve, melynek a gumija úgy lett kialakítva, hogy a világos lapokon se hagyjon nyomot.

A karcolókocsi szintén alumínium anyagának köszönheti könnyedségét. Mozgása a vezetőkön keresztül nagyon finom és precíz a három csapágyának köszönhetően. Az ergonomikus „puha markolatú” fogantyú kényelmet biztosít a felhasználó számára.

A SLAB CUTTER kocsi Ø 22 mm-es EXTREME vágókoronggal van felszerelve, amely alkalmas érdes és strukturált felületű, valamint sima vagy polírozott felületű csempék megmunkálására.

A csomag a vezetősíneken és a karcoló kocsin kívül tartalmaz 1db törő szerkezetet is, mely 3 - 10mm vastagságú lapok törésére alkalmas.

A berendezés teljessé tétele, valamint szállításának és tárolásának megkönnyítése érdekében a SLAB CUTTER egy praktikus textiltáskát tartalmaz, amely belső rekeszekkel van felszerelve, hogy tárolja és rögzítse a kerlitvágó összes alkatrészét.

Termék paraméterek
Vágáshosszúság
310 cm
Max. anyagvastagság
10 mm
Súly kofferral
15 kg
Csempevágókerék átmérő
22 mm
Kézi csempevágó
SLIM SYSTEM
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük kattintson a "kérjen értesítést" gombra és töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!
Cofidis hitelkalkulátor
Kérjük tekintse meg Cofidis áruhitel ajánlatunkat!