Termékek


Rubi Slab Trans Heavy Duty N kerlit szállító (18982)

Hitellehetőség
817 690 Ft / db
1 darab = 817 690,00 Ft
db
Nincs raktáron

A Rubi Slab Trans Heavy Duty N kerlit szállító kifejezetten nagy formátumú, legfeljebb 360 cm hosszú és 160 cm széles lapokhoz lett kifejlesztve. Két megerősített, visszahúzható és állítható extrudált alumínium vezetőből és két merőleges keresztrúdból áll, amelyek növelik az egész szerelvény robusztusságát és stabilitását, különösen a legnehezebb darabok kezelésekor.

A 6 db szürke, gumi alapú vákuum tapadókorongnak köszönhetően a burkoló beállíthatja a rögzítési pontokat, így biztosítva a burkolatok szállítását anélkül, hogy a tapadókorong a lapon nyomot hagyna.

A készlet 4 fogantyúval rendelkezik (vezetőnként 2), amelyek a vezető teljes hosszában állíthatók és elhelyezhetők.

A SLAB TRANS HEAVY DUTY N szállítórendszert főként 6 mm-es vagy annál nagyobb vastagságú, nagy formátumú lapok kezelésére tervezték. Ezek az anyagok amellett, hogy térfogatukból (felületükből) is kihívást jelentenek, nagyon nehezek az eddig megszokott 3 vagy 5 mm-es lapokhoz képest. A SLAB TRANS HEAVY DUTY N alumínium vezetőinek kialakítása akár 170 kg-os maximális teherbírást biztosít.

A teljes Slab system itt tekinthető meg.

Ajánljuk hozzá a Slim system kerlitvágó rendszert és a TC 125 körfűrészeket.

Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük kattintson a "kérjen értesítést" gombra és töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!
Cofidis hitelkalkulátor
Kérjük tekintse meg Cofidis áruhitel ajánlatunkat!