Termékek


Rubi Drygres Premium lyukfúró készlet 5db-os (51937)

Akciós termék Hitellehetőség
142 890 Ft / db
helyett
94 690 Ft / db
Előző 30 nap legalacsonyabb ára: 94 690 Ft
1 készlet = 94 690,00 Ft
db
Az akció a készlet erejéig vagy visszavonásig érvényes

A DRYGRES PREMIUM készletünk a leggazdaságosabb megoldás azok számára, akiknek különböző méretű szárazfúrásokat kell végezniük különböző típusú felületen. Minden típusú kerámia csempe, porcelán, márvány és gránit fúrására alkalmas. A DRYGRES PREMIUM fúrószárcsaládban, a RUBI VACUUM BRAZED technológiát használta, amely növeli a hőmérséklettel és a súrlódással szembeni ellenállást, hogy rögzítse a gyémántszemcséket a vágási területen. M14-es menettel rendelkezik.
A DRYGRES PREMIUM készleteket azzal a fő gondolattal tervezték, hogy a burkolók a legjobb eredményeket érjék el, amikor a szükséges lyukakat fúrnak a vízbevezetésekhez, lefolyókhoz, fénypontokhoz stb.


Gyémánt bitek átmérői: 28, 35, 43, 50 és 68 mm
Maximális használati sebesség: 14000 ford./perc

A fúrószárak átlagos élettartama MINDIG az anyag típusától, vastagságától, valamint a helyes hűtéstől és használattól függ.

A fúrószárak (Ø 20-85 mm átmérőjű) oldalsó nyílással rendelkeznek, amely javítja a fúró hűtését és megkönnyíti számunkra a szilárd hulladék eltávolítását minden fúrás után. Új fúrás készítése előtt meg kell győződnünk arról, hogy a fúró tiszta és akadálymentes. Az Ø 43 és 85 mm közötti átmérőjű modellek szegmentáltak, hogy nagyobb stabilitást biztosítsanak a fúrás során.


Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük kattintson a "kérjen értesítést" gombra és töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!
Cofidis hitelkalkulátor
Kérjük tekintse meg Cofidis áruhitel ajánlatunkat!