Termékek


Rubi Cyclone csavarós talp - kereszt, 1,5mm (100db/csom.) (35952)

Akciós termék
2 590 Ft / csomag
helyett
2 020,20 Ft / csomag
Előző 30 nap legalacsonyabb ára: 2 020,20 Ft
1 darab = 20,20 Ft
csomag
Az akció a készlet erejéig vagy visszavonásig érvényes

Rubi Cyclone csavarós talp - kereszt, 1,5mm (100db/csom.)

Egyenes kialakítása miatt alkalmazását 4 lap találkozásakor javasoljuk!

Burkolólap szintező rendszer, mellyel a csempézett felület garantáltan sík lesz!

Napjainkban már minimális elvárás a szakemberektől, hogy a burkolt felületek síkja egyenletes legyen. Biztosan látott már mindenki olyan padlót vagy falfelületet, ahol a burkolólapok sarkai, élei ha csak néhány tized milliméterre is, de kilógnak a felület síkjából. Különösen szembetűnő ez a hiba pl. az élcsiszolt lapoknál, ahol nagyon vékony fugákat, vagy akár fugák nélküli illesztéseket alkalmaznak. Egyre elterjedtebbek az igazán nagy méretű lapok is, ahol nem ritka a 180-200 cm élhosszúság. Ilyen méreteknél nagyon fontos a gondos, precíz munkavégzés, ami biztosan több időráfordítást is igényel. Hogy a munkafolyamat gyorsabb, a burkolt felület pedig szebb legyen, a Rubi gyár kifejlesztett egy egyszerűen használható, pontos lapszintező rendszert, amit alkalmazva profi minőségben készíthetőek el járófelületek, falburkolatok, lényegesen rövidebb idő alatt.

Figyelem! A lapszintező rendszer használata nem helyettesíti a felület kiegyenlítést!

A Rubi Cyclone használata esetén is fontos, hogy az aljzat felületi egyenlőtlensége ne haladja meg a 2 mm-t! Az elkészült burkolat egyenessége nagyban függ az aljzat egyenességétől, ezért minden estben használjunk aljzatkiegyenlítő anyagokat kül-és beltéren egyaránt!

Alkalmazható 3-18 mm burkolat vastagságig!

Kiszerelés: 100db/csomag

Ön is írhat véleményt erről a termékről, ne halogassa tegye meg most! Köszönjük!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Sárközi Attila
2023-03-17 14:31
Hello! Ennél a rendelésnél nem kereszt alakú csavaros talpat szerettem volna rendelni hanem simát...rá pár napra rendeltem pluszba sima cyclon talpat de helyette küldtek 500 db szintezőkaput. Viszont a kapuk minősége 10/10!!! Ez nem reklamácio😁
Kérjük kattintson a "kérjen értesítést" gombra és töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!