Termékek


Rubi PREMIUM száraz körkivágó 68mm (06978)

Hitellehetőség
44 490 Ft / db
1 darab = 44 490,00 Ft
db

A RUBI PREMIUM lyukfúrók, körkivágók kiválóan alkalmasak mindenféle kerámia, különösen porcelán és egyéb bevonó anyagok, például márvány és gránit fúrásához. A RUBI a VACUUM BRAZED vákuumforrasztási technológiát használta a DRYGRES PREMIUM fúrócsaládban, amely növelő a hőmérséklet- és súrlódásállóságot. A DRYGRES PREMIUM 6 és 12mm átmérőjű fúrószárai tökéletesek fürdőszobai kiegészítők és bármilyen dekorációs elemek burkolatra való helyezésekor. A 20-85mm közötti körkivágókat úgy tervezték, hogy a burkoló a legjobb eredményt érje el a lyukak készítésekor víz, lefolyók, lámpák stb. esetén. A DRYGRES PREMIUM körkivágók, lyukfúrók szárazon fúrnak és M14-es menettel rendelkeznek.

A DRYGRES fúrószárak élettartama az átmérőtől függően változik. A 6-12 mm közötti szárak átlagos élettartama 60 furat, míg a 20-85mm közöttieké pedig kb. 150 furat. A fúrószárak átlagos élettartama mindig az anyag típusától, vastagságától, valamint a helyes hűtéstől és használattól függően változik.

Tulajdonságok:

A 6-8-10 és 12mm átmérőjű DRYGRES viaszt tartalmaz. Ez a viasz a fúró használata közben megolvad, és megkönnyíti a hűtést és a perforáció maradványainak kiürítését. (Ha a viasz kifogy a fúróval tovább lehet dolgozni. Csak a gyémánt teljes elvesztése jelzi a fúró élettartamának végét.)

A 20-85mm átmérő közötti körkivágók oldalnyílással rendelkeznek, amely javítja a fúró hűtését és megkönnyíti számunkra a szilárd hulladék eltávolítását minden fúrás után.

A DRYGRES PREMIUM lyukfúrók, körkivágók macximális használati sebessége 14 000 ford/perc.

Paraméterek:

  • Átmérő: 68mm
  • Max. fordulat percenként: 14000
  • Max fúrási hossz: 38 mm

Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük kattintson a "kérjen értesítést" gombra és töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!
Cofidis hitelkalkulátor
Kérjük tekintse meg Cofidis áruhitel ajánlatunkat!