Termékek


Rubi Delta ékes lapszintező talp - 2 mm (100 db/cs) (02852)

Rubi Delta ékes lapszintező talp - 2 mm (100 db/cs)  (02852)
100 db/csomag
Rubi Delta ékes lapszintező talp - 2 mm (400 db/cs) (02854)
400 db/csomag

A Rubi Delta ékes lapszintező rendszer eleme, Európa egyik vezető szerszámgyártójától, a Rubi-tól! A legtöbb burkoló szakember által ismert és elismert lapszintező rendszer. Használata egyszerű és gyors, alkalmazásával kiküszöbölhetőek a kisebb felületi egyenlőtlenségek. Dolgozzon profi minőségben Rubi termékekkel!

A szár vastagsága 2 mm, a használható burkolólap vastagsága 3-12 mm!

Figyelem! A lapszintező rendszer használata nem helyettesíti a felület kiegyenlítést!

A Rubi Delta szintező rendszer használata esetén is fontos, hogy az aljzat felületi egyenlőtlensége ne haladja meg a 2 mm-t! Az elkészült burkolat egyenessége nagyban függ az aljzat egyenességétől, ezért minden estben használjunk aljzatkiegyenlítő anyagokat kül-és beltéren egyaránt!

A csomag 100 db szintező talpat tartalmaz.

Termék paraméterek
Méret
2 mm
Ön is írhat véleményt erről a termékről, ne halogassa tegye meg most! Köszönjük!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Szántó Nándor
2021-11-19 07:46
Minden rendben szokott menni a rendelésekkel, gyors és pontos. Ha valami nincs vagy elfogyott raktárról telefonon hívnak és keresnek alternatívákat vagy másik eszközt helyette. Rendesek a Rubi nagykernél nagyon
Ferenc Tóth
2021-10-31 09:03
Ami nekem kifejezetten tetszett, hogy adtok ajándékot a vásárlás mellé ezt más kereskedők ahová eddig jártam nem csinálták. Ezzel engem speciel megnyertetek és elköteleztetek. Még bisztosan találkozunk legközelebb is. (Sefa) Köszi mindent!
Kérjük kattintson a "kérjen értesítést" gombra és töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!