Termékek


Rubi Rubimix E-10 Energy Cas akkumulátoros keverőgép (26570)

Hitellehetőség
173 390 Ft / db
db
Nincs raktáron

A Rubimix E-10 Energy Cas akumulátoros keverőgép ideális cementkötésű ragasztók, gyanták, festékek és egyéb anyagok keverésére. Fő előnye a szállíthatóság, kezelhetőség és a kényelem, hisz kábelek nélkül a munkavégzés könnyedebb. A kefe nélküli motorral felszerelt rubimix karbantartásmentes.
A Li-ion 18V - 5,2Ah akkumulátor több mint 300 termékkel kompatibilis . Az Energy Cas töltővel az akkumulátor teljes újratöltési ideje kb. 180 perc.
A Li-ion akkumulátor LED kijelzővel rendelkezik, amely jelzi a felhasználó számára a hátralévő töltöttségi szintet, ha a kijelzőn 4 zöld led látható az azt jelenti, hogy az akkumulátor 100%-os töltöttségben van.

A kettős fogantyú markolata ergonómikus és kényelmet biztosít a felhasználó számára. Alakja megkönnyíti a jobb irányíthatóságot és stabilitást keverés közben.
Két munkasebességi tartományt ad a keverőgép, így hatékonyan tudunk vele dolgozni.

A Rubimix E-10 alapkivitelben tartalmazza a Fast-In gyorscsatlakozó rendszerét, amely megkönnyíti a kezelő számára a keverőrúd gyors és szerszámmentes össze- és szétszerelését.
A keverővel együtt egy 120 mm átmérőjű levehető rúd van beépítve. A csomag tartalmazza a töltőt és 1 db Li-ion akkumulátort.



Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük kattintson a "kérjen értesítést" gombra és töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!
Cofidis hitelkalkulátor
Kérjük tekintse meg Cofidis áruhitel ajánlatunkat!