Termékek


Rubi TGS 115 vágó és csiszoló gyémánt tárcsa (40917)

25 190 Ft / db
db

A RUBI TGS gyémánttárcsa minden típusú nagy keménységű anyag száraz vágására és csiszolására alkalmas, mint pl.: gránit, pala, kerámia, porcelán, rusztikus kő, tűzálló anyagok, klinker vagy kvarc stb. A TGS vágó és csiszoló tárcsa egy SUPERPRO minőségű tárcsa, amely sarokcsiszolón történő használatra alkalmas. *A TGS tárcsa használata körfűrészeken (pl. TC-125) nem javasolt!

A tárcsa a gyémánt sávjának speciális kialakításának köszönhetően nagyobb vágási sebességet kínál a legkeményebb anyagokban is anélkül, hogy a gyorsaság a vágási minőség romlásához vezetne.

Ez a különleges gyémánttárcsa egyesíti mindazt, ami a TURBO tárcsában jó, a speciálisan kialakított gyémánt vágóél előnyeivel, hogy csökkentse a vágáskor keletkező feszültségeket és javítsa a vágás minőségét. A TGS tárcsa gyémánt sávjának speciális ötvözete lehetővé teszi a vágást és a csiszolást olyan sebességgel és élettartammal, amely sokkal jobb, mint a többi tárcsáé.

Termék paraméterek
Cikkszám
40917
Átmérő
115 mm
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük kattintson a "kérjen értesítést" gombra és töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!