Termékek


Rubi vákuumos lapfogó 20 cm (18919)

Hitellehetőség
41 690 Ft / db
db

Rubi vákuumos lapfogó kifejezetten nagy formátumú és nagy súlyú burkolólapokhoz

A nagy formátumú burkolólapok fejlődésével és terjedésével egyre inkább szükségessé válik a vákuumos lapfogók jelenléte a piacon. A burkolólapok strukturált vagy texturált felületei megkövetelik a speciálisabb eszközök használatát.

A Rubi is megalkotta legújabb fogóját, mellyel gyerekjáték a nagyméretű lapok mozgatása. Az új Rubi vákuumos lapfogó gumi talpának felületkialakítása lehetővé teszi, hogy ezeket a lapokat gond nélkül fel tudja emelni. Amihez eddig 2 db vákuumos tappancs kellet, azt mostantól ezzel az egy eszközzel fel tudja emelni. Teherbírása akár 110 kg!

Működése: a lapfogó oldalán található gombot megnyomva vákuumot képezünk a gumitalp és a burkolólap között, ezáltal egyszerűen fel tudjuk emelni azt. 

Kényelmes és biztonságos fogást biztosít az ergonomikus kialakítású fogantyú.

Műanyag koffer a megfelelő tároláshoz és szállításhoz.

Figyelem! Használat előtt mindig gondosan ellenőrizze eszközeinek épségét, hogy azokat maximális biztonsággal tudja használni munkája során. A sérült gumitappanccsal, alkatrészekkel rendelkező eszköz nem alkalmas további  munkára.

Ön is írhat véleményt erről a termékről, ne halogassa tegye meg most! Köszönjük!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Lázár Zsolt István
2022-07-06 20:49
Nagyon szinvonalas szolgáltatás minden a megbeszélés szerint történt kiválló kapcsolattartás és kiszolgálás.Jó minőségü termékek szélles választéka található az üzletben is mindenkinek csak ajánlani tudom.Tisztelettel Lázár Zsolt!
Mészáros Máté
2022-04-07 19:51
Eleinte Sigma gépet akartam venni, de Sefa egy TikTok videójában arról beszélt, hogy neki nem túl jó a szeme és a Rubi-t azért szereti jobban (korábban volt Sigma-val is tapasztalata), mert két sínes és emiatt könnyebben látszik a jelölés és a vágókerék helyzete. Ez a gondolatmag kezdett kicsírázni a fejemben és ez volt az egyik fő ok, ami miatt a Rubi gép mellett döntöttem. Nagy köszönet innen is Sefa kollégának és önöknek is, ha a továbbiakban még több Rubi terméket tud bemutatni a videóiban
Kovács Csaba
2021-12-12 23:24
Minden rendben volt!
Nemega Attila
2020-02-11 16:33
A termek tökéletes. Régebben megvettem a kisebb testvérét, de nagyobb lapok hoz ez is nélkülözhetetlen
Kérjük kattintson a "kérjen értesítést" gombra és töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!
Cofidis hitelkalkulátor
Kérjük tekintse meg Cofidis áruhitel ajánlatunkat!