Termékek


Rubi Burkolófogó 220 mm-es (71971)

Akciós termék
12 590 Ft / db
helyett
9 820,20 Ft / db
Előző 30 nap legalacsonyabb ára: 9 820,20 Ft
1 darab = 9 820,20 Ft
db
Az akció a készlet erejéig vagy visszavonásig érvényes

Az orosz típusú RUBI fogók rendkívül hasznos eszközök, amelyek számos feladathoz alkalmazhatók.

Ez a fogó megkönnyíti a munkát az építőiparban dolgozó szakemberek számára, különösen az ácsoknak és burkolóknak, bizonyos precíziós munkák végzésekor, ahol nyomást kell kifejteni erőfeszítés nélkül.

Leggyakoribb felhasználási módja a csempe vágása mellett a kemény huzalok vágása, szögek kihúzása vagy acélhuzalok összekapcsolása.

A fogó vágóélei 50-55 Hrc keménységre lettek edzve. Fekete foszfát bevonata védi az eszközt az időjárási viszontagságoktól és csökkenti az oxidáció kockázatát. Különböző hosszúságokban (220 mm és 250 mm) kaphatók, és széles körű feladatokhoz alkalmazhatók.

A RUBI a minőségre helyezi a hangsúlyt. Minden termékünket és eszközünket tapasztalt szakemberek szigorú minőségellenőrzésen vetik át. Célunk, hogy minden piaci termékünk minőségével és tartósságával legyen elismert. Ez az igényünk tette márkánkat az egyik legértékesebbé a burkolók és az építőipari szakemberek számára.

Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük kattintson a "kérjen értesítést" gombra és töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!