Termékek


FIZETÉSI FELTÉTELEK

A rendszer a következő fizetési módokat kezeli: készpénzes, utánvételes, előreutalásos fizetés.

Személyes átvétel esetén, készpénzes vagy bankkártyás fizetés lehetséges, ilyenkor az Eladó üzlethelységében történő átvételkor a Vevő a vételárat készpénzben vagy plasztikkártya segítségével, magyar forintban fizeti meg az Eladónak.

Amennyiben futár közreműködésével kerül sor a Webshopban megrendelt termék kiszállítására, úgy a Vevő a megrendelt áru esetlegesen szállítási költséggel megnövelt visszaigazolt ellenértékét készpénzben a futárnak teljesíti.

A Vevőnek lehetősége van a kiszállítás vagy személyes átvétel előtt a megrendelt árut előre kifizetni, az Eladó MKB Bank Zrt.-nél vezetett  10300002-10672867-49020013 számlájára történő utalással. A megrendelés során ezt a fizetési módot választó Vevő részére a bankszámlaszámot és minden utaláshoz szükséges információt a visszaigazoló e-mailben az Eladó feltüntet. Amennyiben az Eladó számláján a vételár a számlán feltűntetett fizetési határidő lejáratáig(számla elküldésétől számított 10 nap) nem íródik jóvá, úgy Eladó törli a rendelést és nem köteles azt teljesíteni.


A SZÁLLÍTÁSTÓL ELÁLLÁS

A Webshop köteles tájékoztatni a Vevőt, amennyiben a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott áru nem áll rendelkezésre vagy a megrendelt szolgáltatást nem áll módjában nyújtani. A Vevő a nagykorúságáról a szerződési feltételek elfogadásával nyilatkozik, mert a Webshop kiskorúakkal nem köt szerződést.


A TERMÉK VISSZAKÜLDÉSE

A terméket visszavenni, csak eredeti állapotában, hiánytalan mennyiségi és minőségi állapotában van módunk.


A VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁSI JOG/ VISSZASZOLGÁLTATÁSI GARANCIA

A Vevő a szerződéstől 14 napon belül indoklás nélkül elállhat. A szerződés megkötésének és a termék átvételének napja között is gyakorolhatja az elállás jogát a fogyasztó. Olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet kimondottan a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy kimondottan a fogyasztóra szabtak, továbbá bizonyos a 45/2014( II.26) Kormányrendelet által meghatározott termékek esetében a Vevőt nem illeti meg az elállás joga. Elállás esetén a Vevő köteles a megrendelt terméket az Eladónak haladéktalanul, de legkésőbb az elállási nyilatkozat közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni vagy a visszaküldés folyamatát elindítani. A termék visszaküldésének költsége a Vevőt terheli, de ezen felül más költség nem számítható fel a Vevőnek. A termékben bekövetkezett értékcsökkenésért a Vevő akkor vonható felelősségre, ha az a termék jellegének, tulajdonságainak megállapításához szükséges használatot meghaladó használat miatt következett be. A termék átvételével, illetve az átvételt igazoló dokumentum aláírásával a Vevő elismeri, hogy a megrendelt termékek megfelelnek a rendelésben leírtaknak ( nem hiányos, nem sérült), ezért az Eladónak későbbiekben sem mennyiségi, sem minőségi reklamációt nem áll módjában elfogadni. Ha az átvételkor a Vevő a terméken vagy a csomagoláson sérülést tapasztal és az

láthatóan az átvétel előtt keletkezett, úgy a Vevőnek kérnie kell a kiszállítást végző személytől egy jegyzőkönyv felvételét. Ilyen esetben a termékek visszavételét az Eladó díjmentesen biztosítja. Az átvételt követően észlelt sérülésért az Eladó felelősséget nem vállal! Az elállási jog gyakorlására vonatkozó szabályokat a 45/2014. (II.26) Kormányrendelet tartalmazza, amelyet a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság honlapjáról letölthet.


TULAJDONJOGI KIKÖTÉS

A termék az Eladó tulajdonában marad a vételár teljes kifizetéséig.

Az árváltoztatás és az elírás jogát fenntartjuk