Termékek


Rubi EXTREME csempevágó kerék - 22 mm (01907)

20 890 Ft / db
1 darab = 20 890,00 Ft
db

Az adott burkolólapok vágásához ideális csempevágókerékre van szükség. A lapok megfelelő vágásának nehézsége gondot okozhat a munkálatok során. Ez a nehézség az anyag keménységének, vastagságának, felületi minőségének és az anyag lehetséges belső feszültségeinek kombinálásának eredménye.

Az EXTREME vágókerekek kiváló minőségű volfrám-karbidból készülnek, speciális titán-karbid bevonattal. Ennek a bevonatnak köszönhetően a RUBI EXTREME vágókerekek kevésbé kopnak használat közben. De emellett az EXTREME vágókerekek csapágyra szerelve teljesen kiküszöbölik magának a mérőkeréknek a súrlódását a mérőkerék tengelyével. Ez a kombináció lehetővé teszi, hogy az EXTREME vágókerék viselkedése sokkal jobb legyen, mint a többi, sima karcolást és 300%-os élettartamot biztosít, összehasonlítva a SILVER vágókerekekkel és gördülő kerekekkel azonos használati feltételek mellett.

Az EXTREME csempevágó kerekek sorozatát kifejezetten durva és strukturált felületű (textúrák vagy domborművek) lapok karcolására tervezték és ajánlják.

Az EXTREME vágókorongok kompatibilisek a RUBI csempevágókkal: TS-MAX, TR-MAGNET és SPEED-MAGNET 10 mm-es kaliberű változatukban, valamint a TZ és TX-MAX sorozatokkal a 12 mm-es kaliberű változatban. Ezenkívül a RUBI EXTREME korong kompatibilis a TQ, TP-T és TP-S kézi vágókkal, valamint a SLIM CUTTER kerámialapok kézi vágórendszerével a SLAB SYSTEM termékcsaládból.

Termék paraméterek
Átmérő
22 mm
Ön is írhat véleményt erről a termékről, ne halogassa tegye meg most! Köszönjük!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Györe Dániel
2022-10-26 09:22
Minden tökéletes volt
Kérjük kattintson a "kérjen értesítést" gombra és töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!