Termékek


RUBIMIX-9 Power Max keverőgép 2100W, kofferes (26981)

Hitellehetőség
98 390 Ft / db
1 darab = 98 390,00 Ft
db

A RUBIMIX-9 POWER MAX legkiemelkedőbb tulajdonsága kétségtelenül a motor teljesítménye. A 2100 W-os teljesítményének köszönhetően a RUBIMIX-9 POWER MAX lehetővé teszi, hogy nagy mennyiségű és változatos anyagokat keverjünk össze: cementkötésű ragasztók, festékek vagy gyanták. Az anyagok nagyon különböznek egymástól mind viszkozitásukban, mind sűrűségükben.

A 140 mm átmérőjű, 3 hélixes keverőszárral, amelyet a RUBIMIX-9 POWER MAX alapkivitelben tartalmaz, akár 40 kg kerámia ragasztóból vagy bármilyen más cement alapú anyagból is készíthető keverék. De 2100 W-os teljesítményének köszönhetően a RUBIMIX-9 POWER MAX akár 160 mm-es keverőszárral is felszerelhető, amivel 60 kg anyagot is összekeverhetünk.

Ezen kívül a RUBIMIX-9 POWER MAX tartalmazza a RUBI exkluzív FAST-IN rendszerét, melynek köszönhetően a keverőszár cseréjéhez nincs szükség semmiféle szerszámra, így csökken az állásidő a szár ki- és cseréje során. A FAST-IN adapter könnyen eltávolítható, és bármilyen M14 menetes keverőszárat használhatunk.

A RUBIMIX-9 POWER MAX kétfokozatú mechanikus sebességváltóval rendelkezik, amely lehetővé teszi a maximális keverési fordulatszám kiválasztását. Így választhatunk a maximális keverést alacsony fordulatszámon (490 ford./perc) vagy a maximális keverést nagy fordulatszámon (880 ford./perc), attól függően, hogy milyen anyaggal dolgozunk.

A RUBI nem csak a RUBIMIX-9 POWER MAX teljesítményére vagy hatékonyságára gondol. Tisztában van a kezelő biztonságával is, ezért a RUBIMIX-9 POWER MAX tartalmaz egy kapcsolózár-rendszert, amely megakadályozza a berendezés véletlen indítását, valamint a SOFT-START rendszerünket, amely lehetővé teszi a fokozatos indítást és csökkenti a sérülésveszély éles gyorsításból.

Kofferrel együtt!

Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük kattintson a "kérjen értesítést" gombra és töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!
Cofidis hitelkalkulátor
Kérjük tekintse meg Cofidis áruhitel ajánlatunkat!