Termékek


Rubi GSC-200 vákuumos lapfogó 20 cm (21951)

37 190 Ft / db
1 darab = 37 190,00 Ft
db

Rubi vákuumos lapfogó kifejezetten nagy formátumú és nagy súlyú burkolólapokhoz lett kialakítva. A nagy formátumú burkolólapok fejlődésével és terjedésével egyre inkább szükségessé válik a vákuumos lapfogók jelenléte a piacon. A burkolólapok strukturált vagy texturált felületei megkövetelik a speciálisabb eszközök használatát. A Rubi is megalkotta legújabb fogóját, mellyel gyerekjáték a nagyméretű lapok mozgatása. Az új Rubi vákuumos lapfogó gumi talpának felületkialakítása lehetővé teszi, hogy ezeket a lapokat gond nélkül fel tudja emelni. Amihez eddig 2 db vákuumos tappancs kellet, azt mostantól ezzel az egy eszközzel fel tudja emelni. Teherbírása akár 110 kg!

Működése: a lapfogó oldalán található gombot megnyomva vákuumot képezünk a gumitalp és a burkolólap között, ezáltal egyszerűen fel tudjuk emelni azt.

Kényelmes és biztonságos fogást biztosít az ergonomikus kialakítású fogantyú.

Műanyag koffer a megfelelő tároláshoz és szállításhoz.

Figyelem! Használat előtt mindig gondosan ellenőrizze eszközeinek épségét, hogy azokat maximális biztonsággal tudja használni munkája során. A sérült gumitappanccsal, alkatrészekkel rendelkező eszköz nem alkalmas további munkára.

A szürke guminak köszönhetően a lapfogó a kényesebb lapok esetén sem hagy maga után nyomot.

Paraméterek:

  • Átmérő: 20cm
  • Gumi színe: szürke
  • Tartozék: koffer
  • Teherbírása: 110kg
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük kattintson a "kérjen értesítést" gombra és töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!