Termékek


Rubi kicsapózsinór porral együtt műanyagházas (75925)

Akciós termék
4 390 Ft / db
helyett
3 424,20 Ft / db
Előző 30 nap legalacsonyabb ára: 3 424,20 Ft
db
Az akció a készlet erejéig vagy visszavonásig érvényes

A vonaljelzők, más néven "vonalhúzók" vagy "jelölő csizmák", lehetővé teszik számunkra, hogy tökéletesen egyenes vonalakat húzzunk több méteres távolságban, bármilyen felületen.

A MASTER-N vonaljelző műanyag és gumi kombinációjából (RUBIFLEX) készült tartályból áll, amely ellenáll az ütéseknek és kiváló tapadást biztosít.

A MASTER-N vonaljelző tekercsében 30 méter hosszú zsinór található, amely gyors tekercselési rendszerrel és zsinórzáróval rendelkezik annak érdekében, hogy ne veszítsük el a zsinórt a jelöléshez való feszítéskor.

A zsinór végén, a RUBI MASTER-N vonaljelzőn egy nagy szilárdságú fém darab található, amely lehetővé teszi a zsinórt valamilyen peremhez csatolni vagy rögzíteni. Így egyetlen személy is elvégezheti a jelöléseket. Ugyanez a fém darab tompítja és megakadályozza, hogy a zsinór teljesen belekerüljön a tekercsbe.

A MASTER-N vonaljelző egy 120 g-os "kékfesték" por tartályával rendelkezik a jelölő újratöltéséhez. A MASTER-N vonaljelzőben továbbá találunk egy segéd léghólyag szintezőt is, amelyet a zsinór feszítése után helyezhetünk fel, és lehetővé teszi a zsinór szintjének ellenőrzését a jelölés előtt.

Egy jó minőségű és pontos jelölés érdekében nagyon fontos, hogy megtöltjük a jelölő tartályát, helyesen zárjuk le, majd megrázunk. Így biztosítjuk, hogy a tekercsbe felcsavarodó zsinór átjárja a "kékfesték" port. Miután kifeszítettük a zsinórt és pozícionáltuk a referencia pontokkal, meg kell húznunk és össze kell nyomnunk a zsinórt, mintha egy gitár zsinórja lenne, az alátámasztó felület ellen, így hagyva a "kékfesték" port a felületen.

Ön is írhat véleményt erről a termékről, ne halogassa tegye meg most! Köszönjük!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Aranyos Márk
2023-12-10 08:05
Elégedett vagyok mindennel a jövőben is fogok rendelni hisz a Rubi lett a kedvenc márkám
Nagy Dávid
2017-10-01 11:30
Szívesen látnám a termékek elérhetőségét
Kérjük kattintson a "kérjen értesítést" gombra és töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!