Termékek


Mi a Rubi Klub?

Az első építőipari szakemberek számára létrehozott klub, a RUBI Klub, melynek létszáma a különböző országokban, ahol már megvalósult egyre több és több tagja van. A RUBI Klub egyik fő célja megalakulása óra, hogy tájékoztassa az építőket a termékpaletta folyamatos bővüléséről.

A RUBI cégnél abban hisznek, hogy minden felhasználónak joga van teljes körű tájékoztatást kapnia a rendelkezésre álló eszközökről, így tudják azokat a forgalmazóktól megrendelni és tudják kihasználni a legújabb fejlesztéseket -ezzel a saját munkájukat megkönnyíteni. A RUBI Klub tagjaként a szakemberek ki tudják használni a számukra összeállított vonzó promóciókat.

Regisztráljon webáruházunkba!

Miért érdemes kihasználni a regisztrációs lehetőséget?

Érdemes regisztrálnia, mert

  • a rendszer megjegyzi az adatait, amiket nem kell újra és újra megadnia, begépelnie, ezzel rengeteg időt spórolhat

  • a regisztrált felhasználók létre tudnak hozni kívánságlistákat, azaz, ha talál olyan terméket, amely tetszik Önnek, de éppen nem tudja megvásárolni, azokat letárolja, és később nem kell keresgetnie, hiszen a kívánságlistában rögtön megtalálja azokat

  • regisztrált felhasználóként egyedi ajánlatokat is láthat

  • amennyiben Ön burkoló vagy építő vállalkozó, úgy, mint stratégiai partner egyedi elbírálásban részesül

A regisztrált vásárlóinknak időről időre - amennyiben azt engedélyezik - küldünk ki egyedi ajánlatokat, hamarabb értesülhetnek az újdonságokról, hamarabb juthatnak bevezető áron 1-1 termékhez, értesítést kapnak rendezvényeinkről, részt vehetnek későbbi játékainkban...

Regisztráljon, és ha később mégis úgy dönt, hogy ez Önnek nem hasznos, akkor 1 emailben kérheti a regisztrációja törlését.

Milyen kötelezettséggel jár a regisztráció?

Alapvetően annyival, hogy valós adatokat kell megadnia.

Mivel megadja az adatait, ezért a vásárlással kapcsolatban küldhetünk Önnek emailt, vagy hívhatjuk Önt telefonon, ám ezen túlmenően, hacsak Ön azt meg nem engedi, semmiféle kapcsolatfelvételt nem indíthatunk Ön felé.

Természetesen szeretnénk, ha hírlevél formájában kapcsolatba leéphetnénk Önnel, hiszen így körülbelül negyedévente  Ön is értesülhet újdonságainkról, akcióinkról, rendezvényeinkről. Ám ha Ön ezt nem kéri, úgy ezt a döntését is tiszteletben fogjuk tartani.